Cestovať je skvelá vec. Človek spoznáva nové miesta, kultúry, učí sa novým veciam, a tiež porovnáva. Čo ale môže byť niekedy mierne odraďujúce je, čo si zbaliť alebo ako sa zbaliť na dovolenku. Dupľovane ak sú určité obmedzenia a nechcete mať príliš veľa batožiny. Jednoducho mať so sebou potrebné veci, ako ich nakombinovať a nebyť v tom istom oblečení.

Zbaliť sa do ruksaku

Zadanie:

Destinácia: Taliansko. Letná dovolenka, poznávacia.

Keďže v Taliansku je teplo, je dobré prispôsobiť výber oblečenia adekvátne k počasiu.

Tak ako sa zbaliť na dovolenku do ruksaku? Takto.

Kabelka a sandále sú základ

Rozhodla som sa, že budú stačiť jedny sandále a jedna kabelka, ktoré sa budú ľahko kombinovať so všetkými variáciami. Zvolila som čierne sandále, ktoré sa dajú ľahko kombinovať. Bielu malú kabelku, ktorá farebne sadne ku všetkým outfitom a navyše je vždy po ruke. Zmestí sa do nej mobil, doklady a tiež malá peňaženka.

Vybrala som si trojo šiat. Šaty sú taký vďačný kúsok. Neriešiš čo navrch a čo naspodok. Navyše jedny sa dajú využiť aj ako sukňa s čiernym topom.

jedny saty inak
jedny šaty inak

Ten sa skvele hodí aj k letným voľným nohaviciam. Všetko som vybrala tak, aby sa kabelka aj sandále ku každej kombinácii hodili. Samozrejme, aby som mala aj nejakú farebnosť v tom mojom malom dovolenkovom šatníku, tiež aby som mala rôzne stajlingové inšpirácie. Taký mini kapsulový šatník. Všetko so všetkým sedí.

ako sa zbalit na dovolenku do ruksaku b
ako sa zbalit na dovolenku do ruksaku b

Ponožky zahrejú

Do lietadla som si zvolila voľné široké tmavo sivé rifle s tielkom. Keďže v lietadle býva pustená klíma, aby mi nebola zima, zobrala som si so sebou čiernu úpletovú bundu a ponožky. Tie si viem dať aj do sandálov v lietadle. Na tú chvíľu úsporné a praktické riešenie, aby mi nebola zima. Vždy je dôležité, aby zima nebola od nôh. Nemusím mať so sebou tenisky.

Ako som sa zbalila na dovolenku do ruksaku si pozrite vo videu.

Chcete poradiť ako sa zbaliť na dovolenku nielen do ruksaku? Chcete pomôcť vytriediť šatník a sprehľadniť ho? Alebo sa potrebujete všeobecne poradiť? Rovno si rezervujte termín tu.