Kedysi bolo pekné štýlové oblečenie úzkoprofilový tovar. Bolo zohnateľné v Tuzexe za bony. Alebo vycestovať do zahračia, čo zas nebolo až také úplne jednoduché.

Vačková to vie

Dnes už je to oveľa jednoduchšie a dostupnosť pekného a šmrncovného oblečenia je ľahká. Pribúdajú ďaľšie a ďaľšie značky. Ponúkajú šaty, nohavice, tričká, sukne, blúzky, svetre, lodičky, tenisky, sandále, kabelky, okuliare, bundy, kabáty, tepláky jednoducho všetko. Stáva sa, že prevýši kvantita nad kvalitou. Na druhej strane chválabohu môžeme si vybrať. Aj Zuzana Vačková si vyberá a vie čo má urobiť, keď chce byť štýlová, šik či sexi.

Tak to bolo aj v prípade novootvorenej predajne značky Comma a s.Oliver v nákupnom centre v Bratislave na Nivách. Ona, Zuzana Vačková sa vyfarbila!

vackova sa vyfarbila doruzova
Ružová jej pristane

Pravidlo troch

Ružová jej pristane. Farebná typológia to len môže potvrdiť. Ružová je farbou priateľstva. A ona priateľská je. Bola dôkazom, teda jej ružový nohavicový kostým, že konzervatívna móda, nohavicový kostým k nej patrí, nemusí byť vôbec žiadna nuda. Oplatí sa ho mať v šatníku. Strih, farba, doplnky skvele ladili s jej osobnosťou a krivkami. Dodržala pravidlo troch. Znamená to, že nemala na sebe viac ako tri farby. Základná dominantná fuchsiová ružová, perfektne podporená neutrálnymi farbami v podobe bieleho topu a čiernych sandál. Sofistikované, šmrncovné a elegantné.

Pozrite sa ako sa vyparádili ďaľšie známe osobnosti na otvorenie predajne Comma a s.Oliver tu.

Vačková sa zase vyfarbila