Už dlhšie som koketovala s myšlienkou dať si vytetovať obočie. Kedysi som si obočie trhala na tenšie, a keď som sa rozhodla, že si ho nechám dorásť do pôvodného stavu, už to ale úplne nešlo. Tenké obočie sa už nenosí. Nehodí sa k aktuálnemu oblečeniu.

Vyzeralo nemožne

Chĺpky síce dorástli, ale nie všetky. Vyzeralo nemožne. Musela som si ho dokresľovať a to sa mi úplne nechcelo. Hlavne nie vždy sa mi to parádne vydarilo. A hlavne mi to zobralo čas. A ten sa mi mu nechcelo venovať. Imidž nie je nanič. Navyše som skôr praktická. Šaty robia človeka a obočie robí tvár.

Prišiel ten deň, kedy som si povedala, že idem do toho. Navyše mi to odporučila šikovná vizážistka Eliška Pichonská, s ktorou sa už roky poznám, viem, že testuje produkty, čiže vie sutočne poradiť, či je niečo fajn alebo nie.

Nie je len jedna technika

Tak som sa rozhodla. Je niekoľko techník. Ja som si vybrala vláskovanie v kombinácii s tieňovaním. Keysi Luxury salón je nielen krásne miesto, ale Veronika, jeho majiteľka je príjemná osoba, ktorá sama tetuje. Prešli som si moju predstavu, ona navrhla práve tú kombináciu vláskovej metódy a tieňovania.

vytetovat obocie
Prečo som si dala vytetovať obočie

Dohodli sme si termín a už nič nebránilo tomu, aby som mohla mať obočie, s ktorým nebude žiadna starosť, bude vždy upravené. Moja ranná rutina úpravy je cca 10 min. Skladá sa zo starostlivosti o pleť a ľahkého líčenia. Vlasy extra neriešim, za tie som vďačná, že držia samé tak sko sú.

Proces tetovania

Takto prebiehal proces tetovania môjho obočia. Počas tetovania obočia sme viedli príjemný rozhovor. Aj tu platia typologické pravidlá. Ak váhate môže to byť pre vás inšpiratívne video, ktoré vám pomôže zodpovedať zvedavé otázky.

https://www.keysistudio.sk/rezervacia/keysi-luxury-new-gardens-i