Výstrihy na šatách majú rôzne podoby, tvary, veľkosti. A nemusia sa nosiť len vpredu. Ak sa dáma necíti na výstrih na hrudníku, môže si ho obliecť na chrbte.

Je to aj o odvahe

Aj tu platí, že výstrih môže mať rôzne tvary. Taktiež hĺbky. Rámec odvahy si určuje dáma sama. Výstrihy na šatách ponúkajú možnosti.

Veľmi pekné inšpirácie ponúka slovenská značka www.chiclovely.sk Používa samozrejme kvalitné, príjemné materiály. To je tiež dôležité pri výbere šiat či topu s výstrihom.

Aj s podprsenkou

Ponúka aj dômyselnosť ako zabezpečiť podprsenku, aby nevyliezala von a nekazila tak celkový dojem odhaleného chrbta. Nie každá dáma si totiž trúfa obliecť šaty bez podprsenky. Dupľovane ak ide o otvorený, odhalený chrbát. Vždy sa nájde trefné a šik riešenie.

Typologické pravidlá

Stále platia. Nie každému výstrih vpredu pristane. Ak má dáma kostnatý či prepadnutý hrudník je rozhodne lepšia voľba obliecť si ho na chrbte. Navyše hlboký výstrih vpredu nemusí vôbec pôsobiť sexi. Práve naopak je tenká hranica, kedy je to sexi, a kedy je to už vulgárne a lacné. Ale chrbát, to je niečo iné. To je rafinované a nečakané. Tak skúste šaty s výstrihom vzadu 🙂

https://www.chiclovely.sk/

Rada poradím. Napíšte mi alebo si rovno vyberte zo služieb na www.andreaziegler.sk

A pozývam vás do môjho prémiového obsahu, kde nájdete podobné tipy ako využívať módu prakticky na mieru.