Čo je vrstvenie? Viete ako vrstviť oblečenie na jeseň? Ako vrstviť v móde? Aké pravidlá fungujú pri vrstvení oblečenia?

Mať viac vrstiev oblečenia je zárukou úspechu. Ak je vám príliš teplo alebo sa mimoriadne vyčasí, viete jednotlivé vrstvy oblečenia zhadzovať. Presne ako má jednotlivé vrstvy cibuľa. Postupným odstraňovaním každej vrstvy šupky sa dostanete k samotnému plodu cibuli.

Pri oblečení platí rovnaký systém. Dáte dole bundu či kabát, ostávate vo svetri. Ak je vám stále teplo, sveter si vyzlečiete a môžete byť len blúzke či tričku. A platí to aj naopak.

Posledná vrstva

Môže to byť aj šperk. Áno, posledná vrstva oblečenia môže byť aj náhrdelník. Môžete si ho zavesiť aj na kabát či pelerínu. Bude to vyzerať efektne, netradične a veľmi šik.

Rozhodne zaujmete takouto kombináciou oblečenia. A keď sa náhodou vyzlečiete do spodnej, poslednej vrstvy oblečenia vášho outfitu, napríklad blúzky či trička, náhrdelník môžete jednoducho dať práve na ňu.

nahrdelnik oblecenie
inšpirácia https://bibianahallova.com/

Letné kúsky neodkladajte

Rozhodne. Tajomstvo vrstvenia oblečenia na jeseň spočíva aj v tom, že môžete kombinovať rôzne materiály. Tenké šaty z leta, viete perfektne skombinovať aj s rolákom, či svetrom. Vôbec nevadí ak je ide rôzny materiál. Práve naopak, len to podporí zaujímavé ale aj funkčné vrstvenie oblečenia.

img 4928

Kombinujte denim

Kedysi to možno bolo faux pas, ale dnes je to súčasť trendového a štýlového oblečenia. Vôbec nevadí, ak budete oblečená od hlavy po päty v denime. Môžete skombinovať rôzne farebné odtiene denimu. Doplníte koženú/koženkovú bundu, k tomu kožušivú vestu a zima vám nebude.

img 4929 1

Siahnite po vhodnom kontraste

Niekomu pristanú výrazné farby v oblečení, inému skôr jemnejšie. To isté platí aj pri farebnom kontraste. Výrazný kontrast môžu perfektne odnosiť zimné typy podľa farebnej typológie. Jemné odtiene môžu šálka kávy napríklad pre leto. Stačí si len správne vybrať a riadiť sa aj v prípade vrstvenia oblečenia farebnou typológiou.

img 4930 1
img 4930 1

Bodka na záver..

Vrstvenie je vždy aktuálne, bude sa nosiť. Bude vyzerať šik, trendovo ale i prakticky. Pomôže korigovať disproporciu postavy. Oblečenie tak môže získať iný rozmer.

Chcete poradiť ako nielen ideálne vrstviť? Napíšte mi, alebo si rovno rezervujte svoj termín 🙂