Politika dnes už nie je priestor len pre mužov. Vyskytujú sa tu aj ženy. Čo je dobre.

Politika je konzervatívna. Čo neznamená, že ženy by si nemali uchovať svoju ženskosť alebo ju nebodaj skrývať. Tiež je v poriadku uplatňovať aj určitú trendovosť.

Čo do politiky z pohľadu módy nepatrí?

V politike platia ale určité pravidlá, čo je vhodné a čo už nie v rámci obliekania. Aj keď dáma politička môže mať dokonalú postavu a nohy, ktoré by jej závidela aj samotná Adriana Sklenaříková, mini dľžky by si nemala obliecť. Nie je to vhodné, môže to znižovať dôveryhodnosť, pôsobiť lacno a až príliš vyzývavo.

Otázka je ako chce žena v politike zaujať. Prehnaným sexepílom alebo múdrosťou a rafinovanou ženskosťou, ktorá tú múdrosť môže len podporiť.

dolinkova
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/ako-dve-lolitky-poslankyne-vytiahli-minisukne-toto-politiky-nepatri-odkazuje-odbornicka

Denisa Saková je pekná žena s doborou postavou. Má nohy, ktoré si môže dovoliť ukazovať. V móde v politike ide ale o striedmosť. Mini dľžka môže byť skôr na škodu veci. 

Chcem získať pozornosť svojím sexepílom alebo čo viem? Samozrejme aj ženy v politike by mali stavať na svojej ženskosti, ale rafinovane. Nie prvoplánovo. Mini rafinovane príliš nie je.

Farebná kombinácia je príjemná. Bolo by lale epšie keby sukňa bola o kúsok dlhšia a bez zbytočného zdobenia v podobe gombíkov. Blúzka je fajn, ale perlový náhrdelník by som zhodila. Je tam mašľa, tá stačí. Menej je viac a navyše ho aj tak nie je vidieť. Lakované lodičky by som vymenila za klasické matné.

Zuzana Dolinková siahla po šatách, ktoré majú konzervatívny šmrnc. Aj tá farba by mohla byť. Je viditeľná ale nie príliš krikľavá. Pristane jej. Výstrih nie je príliš hlboký, čo je podstatné v konzervatívnej móde. Jediné k čomu by som sa nie príliš pochvalne vyjadrila, je dĺžka šiat. O kúsok dlhšie, viac ku kolenám a bolo by to fajn. Mini dĺžka do politiky nie je vhodná.  A tiež by som vymenila tie lesklé lodičky. Také sa hodia skôr na večer. A zvážila by som pančuchové nohavice skôr v telovej farbe.

bittó
Janka Bittó Cigániková

Janka Cigániková Bittó je zimný typ. Pristanú jej výrazné farby. Príliš krikľavé, ale skôr do bežného šatníka. Čo ale neznamená, že farby do politiky nepatria. Len trochu menej krikľavé.

Na mieste Janky Bittó Cigánikovej by som zvážila či je táto dĺžka šiat vhodná. Je prikrátka. Do politiky sa mini nehodí. Môže to pôsobiť lacno a vulgárne. Zbytočne tak pútať nesprávnym smerom pozornosť a znižovať tiež dôveryhodnosť. Do politiky, aj v móde patrí určitá dávka konzervatívnosti. Aj keď ja som za, aby sa aj tu odzrkadlovala určitá trendovosť, ale s maximálnou eleganciou a s vybrúseným štýlom. 

Celý článok čítaj tu

Žena po 40tke môže mať mini dĺžku vo svojom šatníku. Nemalo by to ale pôsobiť, stará mladou chcela byť.

A tiež vedieť, kedy je vhodné si ju obliecť. Kedy to môže vyzerať sexi a kedy naopak lacno.

Chcete poradiť aká dĺžka by bola vhodná vo vašom šatníku? A nielen dĺžka? Rezervuj si termín tu.