Osobný štýl nie všetci majú. Niektorí sa len obliekajú. Chýba im čosi čo by ich vystihovalo. Chýba im štýl. Je to samozrejme úplne v poriadku, keď to nevedia.

 Imidž poradca je profesionál, ktorý pomáha docieliť zlepšenie imidžu komplexne, nielen vyladením či vytvorením osobného štýlu. Vonkajšok by mal ladiť s vnútrom.

Vy ste odborníci a experti v inom. Preto je tu Imidž poradca, ktorý vám pomôže osobný štýl vyladiť či vytvoriť a dotvoriť vhodný celkový imdž.

Nejde len o módu.

Imidž poradca by sa mal vyznať nielen v móde, ale aj v marketingu či stratégii predaja. Imidž je totiž obal, ktorý nás predáva a preto by mal ladiť s našimi cieľmi, plánmi či snami. Vytvorí stratégiu, áno stratégiu, významu oblečenia, jeho kombinovania v závislosti od očakávaní, životného štýlu a v súlade s osobnosťou.

Pomôže identifikovať predstavu. Zbaví zbytočných komplexov. Poradí, odporučí, ukáže, že oblečenie a doplnky sú aj komunikačný nástroj. Naučí vás ako si skladať z neho potrebnú formu komunikácie podľa zamerania.

Napríklad, ak pôjde o obchodné stretnutie, naučí vás ako sa presne obliecť, aby ste podporili hneď od začiatku potencionálny úspech. Nezabúdajte, že vhodný imidž je neverbálna komunikácia a vy komunikujete ešte predtým ako otvoríte ústa. Dajte si preto záležať a nepodceňte to! To isté platí aj osobné stretnutia.

Keďže existujú v móde pravidlá, ktoré výborne fungujú, stačí len pozorne počúvať a nechať sa viesť. Imidž poradca vás tieto módne pravidlá naučí nielen teoreticky, ale ukáže vám ako fungujú aj v praxi. A vy budete presne vedieť čo si máte obliecť, ako si máte obliecť podľa vašich očakávaní. Budete presne vedieť čo sa má vo vašom šatníku nachádzať, aké farby vám pristanú, ako ich správne kombinovať, aké materiály si vyberať, po akých vzoroch siahať a tiež aké doplnky by mali mať pevné miesto vo VAŠOM šatníku. Budete presne vedieť ako sa maáte obliecť v závislosti od náplne dňa a vašich cieľov.

3 dôvody prečo potrebujete imidž konzultanta.

1.  Oblečie vás pre úlohy a ciele na vytvorenie správnej komunikácie cez oblečenie, vonkajší viuál

Oblečenie je silný komunikačný nástroj. Dôležité a podstatné sú kombinácie oblečenia v súlade s osobnosťou, s jej životným štýlom a náplňou dňa. Zásadné je získať taký vizuál, ktorý nebude rušiť a odpútavať pozornosť od naplánovaných cieľov (profesionálnych či osobných). Cez nerušivý vizuál sa získava tiež dôveryhodnosť.

2. Oblečie vás podľa typológie postavy a farebnej analýzy.

V móde existujú pravidlá. Stačí im venovať pozornosť a nasledovať ich. A nebudete nikdy zle oblečení. Imidž konzultant vás toto vie naučiť na osobnom stretnutí. ukáže vám, ktoré sú tie vaše ideálne farby, ich vzájomné kombinácie. Farby môžu priateľské a nepriateľské. Taktiež zanalyzuje vašu postavu, aký typ postavy ste a odporučí vám aké strihy, materiály, potlače by mali byť vo vašom šatníku  vrátane doplnkov a prečo. Uľahčí vám to nielen obliekanie ale aj nakupovanie. A navyše aj ušetríte, lebo vo VAŠOM šatníku budú veci, ktoré budete aj nosiť.

3. Zakomponuje váš osobný štýl do obliekania

Poradí vám ako váš štýl rozvinúť. Mať svoj štýl, neznamená sa rovnako obliekať. Malo by byť v ňom zakomponované čo nás vystihuje, ale môže byť rozvinutý. Aj to Imidž poradca vie naučiť.

Služba Imidž poradcu je rovnaká možnosť služby ako ísť ku kaderníkovi, na pedikúru či kozmetiku. Je pre každého a každý si ju môže dovoliť. Svojich poradcov nemajú len politici či celebrity.

Imidž poradcu môžete mať aj vy. Nie je to nič mimoriadne a môže vám to pomôcť naplniť vaše sny.

Pozývam vás do mojej členskej zóny. Môže to byť pre vás určitá forma Imidž poradcu. Nájdete tu prémiové, inšpiratívne a edukatívne videá a tiež články, ktoré vás prevedú ako tie módne pravidlá fungujú.