Nedávny prílev pyžamového stylingu sa zameriava čiastočne na pohodlie, ale hlavne na eleganciu na mieru. Pyžamo sa nenosí len do postele.

Ako nosiť pyžamový trend?

Jednoducho. Pohodlne a štýlovo. Dnes návrhári rôznych značiek rozširujú rozdiel medzi dennou a nočnou bielizňou tým, že sa rozhodli štylizovať prvky spálňového oblečenia nezávisle od seba. To, čo sa spočiatku môže zdať ako určitá extravagancia, môže pyžamo zjemniť a modernizovať. Posúvať ho ďalej. Definovať ho ako oblečenie.

palmers pyzamo
Palmers Nivy

Pyžamový styling

Silne potvrdzuje, že pohodlné obliekanie neznamená spoliehať sa na pohodlné oblečenie, ako sú mikiny či rôzne oversize strihy oblečenia. Pyžamo môže byť dobrá pohodlná verzia tiež. A bude to určite viac šik, trendy a ženské.  Elegantné a všestranné pyžamové časti sú jednoducho príliš dobré na to, aby sa limitovali nosením len v súkromí. Prečo ich neukázať na verejnosti. Stačí len siahnuť po vhodných doplnkoch. Hodvábne pyžamo je priam skvost, ideálny na večer.  Byť odvážny, kreatívny a pustiť uzdu fantázie.

palmers pyzamo kombinaciajpg
Palmers Nivy

Moderné pyžamá 

Sú inšpirované 20. a 40. rokmi. Kombinuje sa vintage vplyv s modernými prvkami. Pyžamá ohlasujú nonšalantnú tému obliekania. Dajú sa nosiť ako komplet, akýsi druh nohavicového kostýmu. Už len dať k tomu opätky, alebo niečo ležérnejšie. Podľa nálady, podľa ženy, podľa príležitosti. Pyžamo si môžete obliecť rôzne. So svetrom, alebo naopak použiť vrchný diel k rifliam.

Hodváb je istota

Je dobré vsadiť na hodváb. Ale nie je hodváb ako hodváb. 100% hodváb neznamená, že bude aj tej najvyššej kvality. Meria sa v mome. Najvyššia kvalita je 19 mome. Chanel, Prada ale i Palmers šije z rovnakej kvality hodvábu a to v 19 mome. Môže byť aj nižšia kvalita, 13 – 15 mome. Preto, keď budete porovnávať cenu, rozmýšľajte aj o kvalite, teda porovnávajte aj kvalitu. Tá sa vám ukáže pri údržbe. Ako bude vyzerať pyžamo po niekoľko praniach, ako vyzerať nosením.

Hodvábne pyžamo je skvost, druh šperku.

pyzamo
https://www.palmers.at/women/nightwear.html

Platí farebná typológia

Aj pri výbere pyžama platia typologické pravidlá. Nie každému sa rovnako každá farba hodí. Nielen typologicky ale i osobnostne. Niekto má rad konzervatívnejšie farby a iná dáma rada siahne po niečom extravagantnejšom. Niekto bude vyzerať výborne v modrej, niekto v červenej. Čierna to môže istiť. Odvážnejšia siahne po zlatej či striebornej. Môžete čokoľvek. Farebná typológia len radí aj pri výbere pyžama sa zamyslieť nad teplotou farby. Nech vás ten správny odtieň rozžiari!